top of page

Verlies gewicht snel en veilig met een virtuele maagband.

Doe mee met het programma en wees zeker van je gewicht

Over virtuele maagband

De Virtuele Maagband is een psychologisch gebaseerd hypnose behandeling voor gewichtsverlies, ontworpen om eenvoudig en radicaal je eetpatroon te veranderen. Ondanks vele aanbiedingen voor een groep sessies en online cursussen de beste resultaat haal je in strikt een op een sessie.

Onze sessies worden gepersonaliseerd voor het individu en daardoor wordt het maximale resultaat uit de behandeling behaald.

 

Het programma Virtuele Maagband is geen dieet. We weten allemaal dat diëten alleen op korte termijn werken en dat als het dieet eenmaal is gestopt, het gewicht dat tijdens het dieet is verloren, snel terugkeert.

 

Het virtuele maagbandprogramma van Praktijk Hypnotherapie Utrecht maakt gebruik van hypnose om het onderbewustzijn te laten geloven dat er een band om het bovenste deel van de maag is geplaatst om een ​​klein maagzakje te creëren en zo de hoeveelheid voedsel te verminderen die men nodig heeft om te eten om een ​​vol gevoel te krijgen. Omdat het geen dieet is, zul je je niet ellendig of hongerig voelen.

Hoe wordt virtuele maagband aangebracht?

Een echte maagband wordt meestal aangebracht tijdens een grote operatie, waarbij het herstel relatief lang duurt en de risico's niet klein zijn.

 

Voor een virtuele maagband hoef je niet eens onder het mes te gaan om dezelfde of grotere effecten te bereiken.

 

De virtuele maagband wordt aangebracht door middel van hypnose. De virtuele maagband wordt in drie hypnosesessies geplaatst en na de eerste sessie zul je geweldige effecten merken.

 

Hypnose is een techniek waarbij suggesties in het onderbewustzijn worden geplaatst die je dagelijkse leven kunnen veranderen. Dit gebeurt ook met de virtuele maagband.

 

 

Wil je meer informatie over het effect van afvallen met hypnose? Neem gerust een contact voor een gratis een vrijblijvend consult. WhatsApp 0611304906 of voel contactformulier in.

Virtuele maagband Utrecht.jpg

Let's Get Started

Thanks for submitting!
  • Instagram
bottom of page