top of page
Wat is hypnotherapie praktijk hypnothera

Wat is hypnotherapie

Wat is Hypnotherapie

Hypnotherapie of ook wel hypnotische suggestie genoemd, is een tranceachtige toestand waarin u een verhoogde focus en concentratie heeft. Hypnose sessie wordt gedaan met de hulp van een hypnotherapeut die verbale herhaling en mentale beelden gebruikt.

Veel problemen zitten zo diep, dat er is niet voldoende ruimte is om erover te praten. De hypnotische trancetoestand is een opmerkelijk flexibel hulpmiddel om mentale en fysieke gezondheidsproblemen op een efficiënte manier op te lossen. Hypnotherapie is de beste manier om toegang tot het onbewuste te krijgen, en direct oplossingen te vinden. 

Hier zijn slechts enkele manieren waarop hypnotherapie wordt gebruikt:

• Mensen helpen met het stoppen van roken, alcoholverslaving, of overeten verminderen door middel van hun onderbewustzijn aan te spreken en gezonder gedrag te suggereren. Dit zal leiden tot een positieve gedrag verandering.

• Diep in het onderbewustzijn te duiken om de psychische problemen zoals depressie, burn-out, chronische-vermoeidheidssyndroom te behandelen. Hypnotherapie kan helpen om zelfvertrouwen te verbeteren en harmonie te creëren, emotionele bagage van gebeurtenissen uit het verleden achter zich te laten en verder te gaan met het leven. 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op:

Bedankt voor uw bericht

bottom of page