top of page
Intake gesprek praktijk hypnotherapie Ba

Hoe werkt online hypnotherapie?

We raken er allemaal steeds meer aan gewend om mensen online te ontmoeten via Zoom, Skype of FaceTime.

Als je thuis moet blijven vanwege lockdown, ziekte of geen tijd heeft om te reizen, ook hypnotherapie online kan prima worden gegeven Van verschillende recente onderzoeken blijkt dat online therapie is net zo effectief als face to face sessies. Sommige mensen voelen zich zelfs meer ontspannen en comfortabel als ze vanuit hun eigen huis hypnotherapie kunnen wat alleen maar kan bijdragen aan het positieve resultaat van onze samenwerking.

Het is wel belangrijk dat je de juiste therapeut voor jezelf kiest, iemand die je leuk vindt, vertrouwt en waarbij je prettig voelt en waarmee je makkelijk kan praten. Ik bied een gratis intakegesprek die ons de gelegenheid geeft tijdens vrijblijvend consult je behoeften te bespreken en dat ik daarmee gepaste therapie aan te bieden.

 

Zoom of Skype gebruiken voor virtuele hypnotherapie-sessies kan niet eenvoudiger. Zodra we een tijdstip voor uw sessie hebben afgesproken, heeft u alleen een betrouwbare internetverbinding nodig en een rustige, comfortabele plek om te ontspannen.

Voor online hypnotherapie heb je nodig:

Een betrouwbare internetverbinding

Laptop, pc of een andere toestel met goed geluid en camera

Een rustige comfortabele plek waar je niet gestoord wordt

Comfortabele stoel met armleuningen om in te zitten, of een bank om te liggen een hoofdtelefoon kunt je tijdens hypnose volledig worden ondergedompeld

Vergeet niet om meldingen op jouw apparaten en telefoons uit te schakelen, en aan je huis genoten vragen om je niet te storen.

Het is belangrijk om geen huisdieren in je ruimte hebben tijdens hypnotherapie sessie.

 

Ben je benieuwd geworden hoe hypnotherapie jou zou kunnen helpen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

bottom of page