top of page
Viktorija_praktijk hypnotherapie Baarn.j

Viktorija Gorbunova International Register Hypnotherapeut lid van de vereniging CAT |Collectief Alternatief Therapeuten

Mijn naam is Viktorija, ben 35 jaar oud, heb twee mooie kinderen en een lieve vriend. Mijn grootste passie is om in mijn praktijk Hypnotherapie Utrecht mensen te helpen. Hypnotherapie is een zeer effectieve methode om snel lastige problemen te overwinnen, je levenswensen te realiseren en de beste versie van je zelf te worden.

Hypnotherapie heeft mij geholpen om van mijn chronische migraine af te komen. Dankzij hypnotherapie ben ik na jarenlang gestopt met dagelijkse preventieve medicatie en is de kwaliteit van mijn leven sterk verbeterd. Omdat ik zelf de kracht van hypnose heb mogen ervaren, ben ik zó enthousiast geworden dat ik heb besloten mijn werk in de commerciële wereld achter me te laten en me volledig te gaan richten op hypnotherapie. De realisatie van Hypnotherapie Utrecht is dan ook het resultaat van mijn passie!

Mocht u inmiddels nieuwsgierig zijn geworden dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Hypnotherapie Utrech. Als internationaal erkend hypnotherapeut met ervaring, verstand en kennis van hypnotherapie en een empathische houding, zorg ik ervoor dat u met een vertrouwd en comfortabel gevoel een hypnose sessie kunt ervaren. Ik werk cliënt- en resultaatgericht en samen gaan we voor de beste oplossing van uw probleem, klacht of aandoening. Hebben wij hier allemaal niet wat recht op? Het leven is te mooi om er niet het maximale uit te halen.

bottom of page